Dolça Calma, el primer disc del Trio Sekrets

Image
Dolça Calma és el títol del primer disc del Trio Sekrets. També és el títol d’una de les nou àries alemanyes de Händel, que formen el contingut musical d’aquest disc.
El disc ha estat enregistrat amb l’orgue de l’Església de Santa Maria de Verdú el juliol de 2011 per Hèctor París a l’orgue, la soprano Olga Miracle, i Joan Codina amb la flauta travessera.
Aquest enregistrament obre el projecte Espais Sonors de la Fundació Tekhnikós de Verdú, que vol promoure l’escolta d’obres musicals rellevants interpretades i gravades en diferents espais singulars de la vila.
Les 9 àries alemanyes són unes àries que estan escrites sobre uns poemes de Brocke i que fan referència en bona mesura a la mort, a l’espiritualitat i a allò trascendental, i per tant amb fortes connotacions religioses.

És per això que hem escollit oferir-vos aquesta versió que sona dins de l’Església de Santa Maria de Verdú, on l’orgue realitza el baix continu. La veu canta la melodia i el text, i l’instrument obligat que l’acompanya i comenta és la flauta travessera en totes les nou àries (tot i que sembla que Haendel pensava en la flauta, però també i sobretot amb el violí, i en d’altres amb l’oboè).

El disc ha estat enregistrat a l’Esgléisa de Santa Maria de Verdú el juliol de 2011 amb l’orgue Walcker del 1960, que està instal·lat a Verdú des del 2007, i ha estat produït per la Fundació Tekhnikós, per Trio Sekrets i per Música Vivit.

A l’interior del disc hi trobareu els poemes en alemany així com una acurada traducció a càrrec de la mateixa Olga Miracle.

Si voleu aconseguir el disc, podeu demanar-lo omplint el següent formulari que trobaràs clicant aquí

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s