La Corral + Cor participatiu: Canción sin miedo

Durant el curs 2020-2021 des del Comitè Feminista de Sabadell i des de La Corral ens vam plantejar de proposar-nos un repte que de totes totes ens venia gran: treballar la Canción sin miedo de Vivir Quintana amb la versió que en va fer El Palomar amb l’arranjament de la Paz Court.

Era evident que era un objectiu que superava amb escreix tot el que ens havíem proposat fins ara. Però anàvem amb temps. La idea era tenir la cançó a punt pel 25N de 2021. Vam considerar la opció de fer un cor participatiu on totes les persones que vulguessin es podrien unir als assaigs. Així que a finals del curs 2020-2021 vam començar amb aquests assaigs i aquest n’ha sigut el resultat.

En motiu del 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, el Comitè Feminista de Sabadell va convocar una marxa de torxes i un Akelarre que es va fer el divendres dia 26 de novembre de 2021 a Sabadell. En aquest acte La Corral de Sabadell vam estrenar la nostra interpretació de la “Canción sin miedo” de Vivir Quintana arranjada per Paz Court. La Corral de Sabadell va treballar aquesta cançó obrint una convocatòria participativa on s’hi van poder afegir totes les persones que hi van voler col·laborar i que han format part d’aquest cor participatiu.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s