Itinerari musical per Occitània

Qui?

Mirabèl

Què?

Concert-espectacle dramatitzat de cançó i música occitana, amb projecció de fotografies

Durada:

70 minuts

Per a qui?

Per al públic en general

Resum:

Qui més qui menys, tothom ha sentit parlar d’Occitània, però on és i què és Occitània? Què hi tenen a veure la Vall d’Aran, els trobadors, el Massís Central, el Llemosí, el vi de Bordeus, el Provençal, els Càtars, Mistral…?

Dos amics músics catalans s’aventuren a fer un viatge pel sud de França: per no gaires diners volen passar les vacances tocant pels pobles i deixant-se portar per les melodies i la gent de cada indret. De seguida, però, compartiran el seu viatge amb un altre músic que, al contrari d’ells, està de tornada cap a casa seva. Amb ell aprendran que aquesta destinació no és el sud de França que ells imaginaven, sinó Occitània: un país que, malgrat tot, avui encara el podem trobar viu.

Sentiran la llengua, veuran els paisatges, aprendran una mica de la història i de l’actualitat d’Occitània. Però, sobretot, tornaran amb un bon grapat de cançons i melodies, i amb el cap ple d’idees per, un cop a Catalunya, donar a conèixer aquesta realitat.

Amb l’Itinerari Musical per Occitània, Mirabèl presenta un espectacle divulgatiu amb posada en escena, on el repertori de cançons s’acompanya de projeccions d’imatges.

Dossier:

Demana’ns-el i te’l farem arribar

Un pensament sobre “Itinerari musical per Occitània

  1. Retroenllaç: Mirabèl presenta el seu nou espectacle “Itinerari Musical per Occitàna” « Joan Codina Vila

Deixa un comentari